€140

BESTEL EEN DUO PORTRET! 

Of het nu gaat om jou en je geliefde, je hele gezin of een goede vriend, een op maat gemaakt portret is een tijdloos geschenk dat voor altijd gekoesterd zal worden. Met trots kan ik zeggen dat ik door de jaren heen talloze prachtige portretten heb mogen illustreren, en ik maak er ook graag eentje voor jou! Ontdek de magie van een op maat gemaakt portret en laat je dierbaren zien hoeveel ze voor je betekenen. ✨

EERSTE RONDE

Bevat een paar plekken met garantie van aanlevering vóór kerst (aanlevering max. 15 december). Deze plekken zijn beperkt en zijn pas officieel bezet als de betaling rond is. Bij het invullen van dit formulier doe je automatisch mee met de eerste ronde, tenzij je verderop in dit formulier aangeeft liever mee te doen voor de tweede ronde.

 

TWEEDE RONDE

Mocht je portret niet per sé voor kerst af hoeven (dit kun je verderop in het formulier aangeven), dan kom je automatisch in de tweede ronde terecht (aanlevering max. 15 februari).

€140

WAT ONTVANG JE?

Een CMYK PDF bestand op A2 formaat
Dit drukklare bestand kun je gebruiken om te laten printen op A2 formaat of kleiner.

Een PNG bestand op A2 formaat
Deze is bedoeld voor online gebruik; om hem op social media te showen, (tag me vooral, vind ik onwijs leuk!) als achtergrond voor je laptop, of bijvoorbeeld als profielfoto.

Je portret als telefoonachtergrond
Als extraatje lever ik je portret aan op het formaat van een telefoon-achtergrond. Leuk om allebei in te stellen, zodat jullie kunnen matchen! 

GOED OM TE WETEN

‘Kun je dit nog aanpassen?’

Om de prijs zo voordelig mogelijk te houden, kan ik geen tussentijdse updates en andere aanpassingen aanbieden. Ik doe uiteraard mijn uiterste best om zo goed mogelijk aan je verwachtingen te voldoen, daarom is het van belang om dit formulier zo volledig en gedetailleerd mogelijk in te vullen. Dan komt het helemaal goed!

 

BEVESTIGING VAN JE BESTELLING

Nadat je dit bestelverzoek hebt ingevuld, neem ik binnen 48 uur contact met je op om de details en beschikbaarheid te bespreken voordat de bestelling wordt bevestigd. De bestelling is pas definitief wanneer het aankoopbedrag is voldaan. Heb je andere vragen? Stuur me een DM op Instagram of een mail via contact@studiosilvana.com. 🌞

 

GEBRUIK VAN JE PORTRET

Onthoud dat deze opdrachten ALLEEN voor persoonlijk gebruik zijn – niet voor merkgebruik van welke aard dan ook. Als illustrator behoud ik alle rechten op de afbeelding en blijven ze mijn intellectuele eigendom. Deze stukken zijn bedoeld als cadeau’s en persoonlijk gebruik. Elk gebruik buiten deze capaciteit (trouwkaarten, logo’s, promotie) leidt tot kosten voor ongeoorloofd gebruik/licentieverlening.

VOORBEELDEN VAN TEVREDEN KLANTEN

XAYIDE

“WAT ISSIE LEUK EN MOOI!! Ik ben er superblij mee, fantastisch gedaan en wat zit er veel in!”

FREYA

“AHHH, wat is hij onwijs leuk geworden! Ik herken ons echt gelijk en weet zeker dat ze dit fantastisch vindt!” 

YVETTE

“Waaaah!!! Zo tof!!!! Ik herken ons er ook echt in 🤩 Ben er echt heel blij mee en heb nu al zin om m cadeau te doen. 🥰”

PACKAGE 2

Brand Basics Package

In need of a new logo, but don’t need the whole branding shebang? With this Brand Basics Package you get a primary logo, a fitting color palette, two branding illustrations and a complimentary font. This is perfect if you want to get started, but just need the basics to get your business up and running!

The price for a Brand Basics Package including the deliverables shown on the right starts at €600.